Nieuws

Toernooizege Marterer

Maximilian Marterer grijpt de titel op het Van Mossel Kia Dutch Open in Amersfoort. De Duitser versloeg de Fransman Titouan Droguet met een tweesetter: 6-4, 6-2.

Frans-Duitse strijd resteert

Voor het eerst sinds 2019 staat er geen Nederlandse tennisser in de halve finales Heren Enkel op het gravel van ALTA tijdens het Van Mossel Kia Dutch Open.

‘Een Deense Muur’

Niels Visker kreeg door zijn speelstijl het predicaat publiekslieveling op het Van Mossel Kia Dutch Open. Maar toen stond hij tegenover het grote tennistalent Elmer Moller.

Elke dag een nieuwsbrief op de website!

Elke dag staat er een digitale nieuwsbrief op de website voor u klaar met informatie over het dagprogramma, speelschema en andere wetenswaardigheden.

Alec Deckers maakt doorstart in Amersfoort

Alec Deckers maakt na fysiek malheur weer een doorstart op het Van Mossel Kia Dutch Open in Amersfoort. Zijn eerste wedstrijd staat gepland op dinsdag 18 juli.

Visker en Nijboer naar hoofdtoernooi

Ryan Nijboer en Niels Visker hebben zich zondag 16 juli geplaatst voor het hoofdtoernooi. Visker kwam met een wildcard de kwalificatie binnen.

Uitslag loting is bekend

In het bijzijn van burgemeester Bolsius is vanavond bepaald welke topspelers het dit jaar tegen elkaar gaan opnemen. Bekijk hier de resultaten van de loting!

Wildcards

De wildcards voor het hoofdtoernooi zijn dit jaar voor Alec Deckers, Guy den Ouden en Sander Jong. Voor de kwalificaties zijn vier wildcards toegekend.

Loting door burgemeester Bolsius

De loting voor de vierde editie van het Van Mossel Kia Dutch Open vindt zaterdag 15 juli plaats door niemand minder dan burgemeester Bolsius.

Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.