Mooie start toernooi!

De eerste dag van het Van Mossel Kia Dutch Open zit erop!

De eerste wedstrijden van het Van Mossel Kia Dutch Open zijn gespeeld! Na de officiële opening door wethouder Roald van der Linde kwamen de eerste spelers in actie op de gravelbanen van ALTA. Het was een mooie dag met spannende kwalificatiewedstrijden. Dat belooft veel goeds voor de rest van het toernooi!

Wilt u terugkijken, een indruk krijgen of sfeer proeven? Op onze website vindt u regelmatig nieuwe foto’s en vanaf morgen aan het eind van elke dag de Van Mossel Kia Dutch Open nieuwsbrief met interessante artikelen en het programma van de volgende dag. Natuurlijk zorgen we ook elke avond voor een bijgewerkt overzicht van de scores.

Via de website van ATP kunt u live de scores volgen. Maar het leukste is natuurlijk om zelf te komen kijken! Tickets zijn verkrijgbaar via onze ticketbox.

Interview met Tom Nijssen

Het AD besteedde zaterdag 10 juli aandacht aan het Van Mossel Kia Dutch Open met een interview met Tom Nijssen, aangevuld met leuke weetjes over het toernooi. Lees het hier: Toernooidirecteur over tweede editie Dutch Open bij ALTA: ‘Zet de aardbeien met room maar klaar’

Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.