Data editie 2022 bekend

Data editie 2022 bekend

De data voor de derde editie van het Van Mossel Kia Dutch Open zijn bekend. De ATP Challenger vindt dit jaar plaats van zondag 10 tot en met zondag 17 juli 2022 bij ALTA in Amersfoort.

Na de succesvolle terugkeer van het Dutch Open toernooi naar Amersfoort in 2019, kon het graveltoernooi in 2020 helaas niet doorgaan vanwege de maatregelen tegen corona. De tweede editie in 2021 eindigde met de eerste Nederlandse finale in de historie van het Dutch Open tussen Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp. Griekspoor ging met de overwinning naar huis.

Het Van Mossel Kia Dutch Open wordt georganiseerd door Stichting TopSport Amersfoort. In 2021 werd bekend dat Van Mossel zich voor de komende vier jaar als hoofdsponsor aan het toernooi heeft verbonden en dat Gemeente Amersfoort ons de komende vier jaar blijft subsidiëren en ondersteunen. Van Mossel Kia Dutch Open blijft de komende jaren dus in Amersfoort.

De organisatie van het Van Mossel Kia Dutch Open hoopt iedereen van 10 t/m 17 juli 2022 in Amersfoort te kunnen verwelkomen voor een sportieve week vol toptennis!

Foto: Philip Knops

TEST Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.