Koop nu uw tickets!

Koop nu uw tickets!

De voorbereidingen voor het Van Mossel Kia Dutch Open in volle gang. De derde editie van dit toernooi vindt plaats van 10 t/m 17 juli 2022.

Herinnert u zich nog de geweldige finale tussen Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp? Wat een mooie finale was dat en wat een geweldige toernooiweek hebben we vorig jaar gehad! We zijn ervan overtuigd dat we dit jaar wederom een fantastisch toernooi zullen beleven!

Wilt u in juli weer genieten van toptennis op het enige ATP graveltoernooi van Nederland? Kom dan naar Amersfoort!

De ticketverkoop is gestart!

U kunt online tickets kopen via deze link: vanmosselkiadutchopen.nl/tickets

Dit jaar zijn er ook zogenaamde kidstickets te koop. Deze zijn geldig voor kinderen t/m 18 jaar met maar liefst een korting van 50% ten opzichte van de prijs van een volwassenenticket. En we hopen het niet, maar mocht het toernooi onverhoopt niet door kunnen gaan, dan ontvangt u altijd uw geld terug.

Vrijwilligers en ballenkinderen

Ten slotte kunnen we tijdens het toernooi flink wat hulp gebruiken! We zijn als organisatie dus weer op zoek naar vrijwilligers. Daarnaast doen we bij deze ook een oproep voor ballenkinderen. Heeft u zin en tijd, meldt u dan vooral aan! Inschrijven kan via onze website of door te klikken op onderstaande links:
Aanmelden als vrijwilliger
Aanmelden als ballenkind

We hopen u (weer) te zien tijdens deze week vol met toptennis!

Foto: Philip Knops

Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.