Het spelershotel is bekend!

Het spelershotel is bekend!

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten fungeert de komende jaren als spelershotel voor het Van Mossel Kia Dutch Open. De spelers kunnen tijdens hun verblijf niet alleen genieten van de faciliteiten ín het conferentiehotel, maar ook tot rust komen in de omliggende bostuin en de naastgelegen sauna.

Ellen Warnar, Manager Marketing & Sales bij Kontakt der Kontinenten: “Toen ik hoorde dat de Dutch Open weer in Amersfoort zou plaatsvinden werd ik direct enthousiast. We zijn erg trots dat we zijn verkozen tot officieel spelershotel en kijken er naar uit om de spelers te ontvangen.”

“Passend bij een bijzonder sportevent wilden we een verrassende locatie voor onze spelers, en dat is gelukt! De inspirerende omgeving en het bijzondere verhaal van Kontakt der Kontinenten sloten perfect aan op onze wensen. Daarnaast heeft het team veel expertise, denken ze actief mee en heeft het hotel een internationaal karakter. We kijken uit naar de langdurige samenwerking”, aldus Tom Nijssen, toernooidirecteur Van Mossel Kia Dutch Open.

Lees hier meer.

Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.