Griekspoor opnieuw in finale

Titelverdediger Tallon Griekspoor opnieuw in de finale!

Tallon Griekspoor heeft zich opnieuw geplaatst voor de finale van het Van Mossel Kia Dutch Open. Onze landgenoot versloeg in de halve finale van de ATP Challenger de Rus Ivan Gakhov met 6-2 3-6 6-3. Gakhov had zich vanuit de kwalificatie tot in de halve finale geslagen.

Zondag neemt de als eerste geplaatste Griekspoor het op tegen de nummer twee van het toernooi, de Spanjaard Roberto Carballes Baena. Hij versloeg in de halve finale zijn landgenoot Bernabe Zapata Miralles met 6-7 (6) 6-4 6-3.

Vorig jaar mochten we genieten van een Nederlandse finale, waarbij Tallon Griekspoor de titel pakte door Botic van de Zandschulp te verslaan.

Statistieken

Voor de analytici onder ons tonen we graag de statistieken van de finalisten: Statistieken finalisten Van Mossel Kia Dutch Open 2022

Dagprogramma

Het belooft zondag een mooie dag te worden. Vanaf 13:00 uur start de dag met demonstratiewedstrijden van Paul Haarhuis, Jacco Eltingh, Tom Nijssen en Dennis Kockx. Aansluitend vindt een demo Freestyle Football Exhibition van Jesse Marlet plaats, waarna om 15:00 uur de finalisten het gravelveld betreden. Bekijk hier het dagschema.

Heb je nog geen ticket?

Tickets voor het Van Mossel Kia Dutch Open zijn online verkrijgbaar via www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets.

Foto: Philip Knops

TEST Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.