Nederlands duo wint dubbel!

Nederlanders Haase en Verbeek winnen finale Heren Dubbel!

Het Nederlandse tennisduo Robin Haase en Sem Verbeek heeft zaterdag de dubbelfinale van het Van Mossel Kia Dutch Open gewonnen! In een spannende wedstrijd versloegen ze in de tiebreak Nicolas Barrientos en Miguel Angel Reyes-Varela met 6-4 3-6 10-7.

De 35-jarige Haase verloor afgelopen dinsdag de enkelwedstrijd tegen Carlos Taberner, maar kwam in het dubbelspel samen met de 28-jarige Verbeek wel goed uit de verf. Na een overtuigende eerste set lieten ze vandaag in de tweede set de teugels iets te veel vieren. Dat maakten ze weer goed in de tiebreak, waarna ze de speciaal voor de Van Mossel Kia Dutch Open ontworpen prijs in ontvangst mochten nemen.

Zondag finale Heren Enkel

Zondag vindt de finale van het enkelspel plaats tussen titelverdediger Tallon Griekspoor en de als nummer twee geplaatste Spanjaard Roberto Carballes Baena. Kunnen we naast de Nederlandse winnaars van het dubbelspel straks ook een Nederlandse winnaar voor het enkelspel optekenen?

Voordat de finalisten het gravelveld betreden, kunnen we al genieten van een mooi programma. Vanaf 13:00 uur start de dag met demonstratiewedstrijden van Paul Haarhuis, Jacco Eltingh, Tom Nijssen en Dennis Kockx. Aansluitend vindt een demo Freestyle Football van Jesse Marlet plaats, waarna om 15:00 uur de finalisten het gravelveld betreden. Bekijk hier het dagschema.

Tickets

Er zijn nog toegangskaarten voor de finale beschikbaar. Bestel nu snel online tickets via www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets.

Foto: Philip Knops

TEST Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.