Ticketverkoop van start!

Ticketverkoop Van Mossel Kia Dutch Open vanaf 15 juni van start!

Persbericht

Het ‘Van Mossel Kia Dutch Open’ gaat door en net als in 2019 wordt een sterk bezet deelnameveld verwacht. De absolute Nederlandse top en spelers van internationale allure maken zich op voor dit unieke evenement van 11 t/m 18 juli.

De loting voor het speelschema

De loting, waaruit duidelijk wordt welke spelers wanneer tegenover elkaar komen te staan op de rode gravelondergrond, staat onder voorbehoud gepland op 10 juli. Details en locatie worden spoedig bekend.

Over het toernooi

Het internationale ATP Challenger tennistoernooi vindt plaats van 11 t/m 18 juli 2021 bij tennisclub ALTA in Amersfoort. Elf jaar na het laatste toernooi, welke Novak Djokovic op zijn naam wist te schrijven, keerde het Dutch Open in 2019 terug in Amersfoort, met als winnaar Mats Moraing. In een zinderende finale won de bijna twee meter lange Duitser met 6-2, 3-6 en 6-3 van de Belg Kimmer Coppejans. In de dubbel wonnen de Finse Harri Heliovaara en Emil Ruusuvuori overtuigend van het duo Jesper de Jong en Ryan Nijboer. Het was een prachtige tennis week en deze gaan wij in 2021 weer voortzetten!

KNLTB

“We zijn trots dat het Van Mossel Kia Dutch Open in Amersfoort, ondanks alle onzekerheden door de coronamaatregelen, door kan gaan. Het is belangrijk voor toptennis in Nederland dat onze internationale spelers zich met buitenlandse spelers kunnen meten tijdens dit toernooi en belangrijke punten kunnen halen voor de internationale ranglijst. Met ondersteuning van de KNLTB kunnen zoveel mogelijk tennisfans van toptennis genieten in Amersfoort,” aldus Jacco Eltingh, technisch en commercieel directeur van de KNLTB.

Wilt u er ook bij zijn?

Mocht u het leuk vinden absoluut toptennis te aanschouwen dan zijn tickets vanaf 15 juni beschikbaar via www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets/.

Voor informatie en het laatste nieuws bezoek de toernooiwebsite: www.vanmosselkiadutchopen.nl. Wees welkom!

Welkomstbericht van toernooidirecteur Tom Nijssen

QR-code voor het welkomsbericht van Tom Nijssen

Scan de QR-code voor het welkomsbericht van Tom Nijssen of klik hier.

Foto: Menno Ringnalda

Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.