Loting bekend

Wie nemen het tegen elkaar op tijdens het Van Mossel Kia Dutch Open?

De derde editie van het Van Mossel Kia Dutch Open belooft een spannend toernooi te worden met een sterk spelersveld! Zaterdagavond 9 juli vond de loting plaats in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Alle spelers van de ATP Challenger zijn nu bekend.

Onder toeziend oog van Carl Baldwin werden zaterdagavond in het spelershotel de blauwe ATP-fiches omgedraaid. Ben van Koningsveld, de kersverse wethouder Sport van Amersfoort, had de eer om de eerste tegenspeler van Tallon Griekspoor te loten. In de eerste ronde neemt Griekspoor het op tegen de Spanjaard Javier Barranco Cosano, op dit moment nummer 253 op de wereldranglijst.

Griekspoor staat op dit moment op nummer 53 in de wereldranglijst. Het wordt een spannende week met nog drie spelers uit de top 100, de Spanjaarden Roberto Carballes Baena (87), Bernabe Zapata Miralles (90) en Carlos Taberner (97). De winnaar van de eerste editie, de Duitse Mats Moraing, is ook weer van de partij.

Voor Robin Haase wordt zijn eerste wedstrijd direct een serieuze test. Haase slaat zijn eerste ballen op het gravelveld van ALTA tegen de Spaanse Carlos Taberner, met ranking 98 nummer 4 van het toernooi.

Van Mossel Kia Dutch Open Heren enkelspel

Van Mossel Kia Dutch Open Heren dubbel

Van Mossel Kia Dutch Open Heren kwalificatie 

Koop nu uw tickets

Tickets voor het Van Mossel Kia Dutch Open zijn beschikbaar via www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets.

Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.