Wildcards

De wildcards voor de vierde editie van het Van Mossel Kia Dutch Open zijn bekend!

Wildcards Maindraw

De wildcards voor het hoofdtoernooi zijn dit jaar voor de Nederlanders Alec Deckers, Guy den Ouden en Sander Jong. Alec Deckers, zoon van Wimbledon-winnaar Richard Krajicek, staat op dit moment op plek 607 op de wereldranglijst. Zaterdagavond wordt duidelijk tegen wie Deckers, den Ouden (ATP-587) en Jong (ATP-762) het in de eerste ronde moeten opnemen.

Wildcards Kwalificatie

Deney Wassermann, Stijn Slump, Fons van Sambeek en Niels Visker hebben een wildcard voor de kwalificatie van de ATP Challenger ontvangen. Na de loting horen deze Nederlandse tennissers tegen wie zij tijdens de kwalificatierondes moeten strijden voor een felbegeerde plek in het hoofdtoernooi.

Spelers

De officiële spelerslijsten zijn gepubliceerd op de pagina Spelers op deze website. Meer informatie is beschikbaar op de ATP-website vanaf de start van het toernooi.

Loting

De loting vindt zaterdag 15 juli om 18:00 uur plaats in de Van Mossel Kia VIP-tent op het tennisterrein van ALTA. Burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius, zal onder toeziend oog van ATP-gedelegeerde Carl Baldwin loten welke spelers elkaar treffen tijdens de eerste ronde van het Van Mossel Kia Dutch Open.

Koop nu uw tickets

Tickets voor het Van Mossel Kia Dutch Open zijn beschikbaar via www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets.

TEST Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.