OVERNACHTEN

Spelershotel Kontakt der Kontinenten

Centraal gelegen in Soesterberg en omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug vindt u het officiële spelershotel van het Van Mossel Kia Dutch Open: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Het hotel bestaat uit twee gebouwen die ooit dienst deden als missiehuis en klooster. Vandaag de dag vormen ze samen een conferentiehotel dat beschikt over 25 modern uitgeruste vergaderzalen, 3 bijzondere conferentiezalen en 130 comfortabele hotelkamers. Met de kloosterlijke en historische sfeer van vroeger, maar ook met alle gemakken en faciliteiten van nu. Een ongedwongen plek waar wereldse gastvrijheid in de genen zit, waar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend is én een plek met alle ruimte voor een conferentie, evenement of overnachting.

Overnachten

De hotelkamers van Kontakt der Kontinenten zijn voorzien van alle gemakken en hebben uitzicht op het bos, de kloostertuin of de binnentuinen. In beide gebouwen zijn diverse zitjes en lounges met boeken, tijdschriften en gratis koffie- en theefaciliteiten. Bij KonneKt restaurant, bar en lounge geniet je op elk moment van de dag van smaakvolle gerechten en dranken met een wereldse twist. Het ruime terras biedt uitzicht op het uitgestrekte bosterrein en leent zich uitstekend om onder het genot van een hapje en een drankje te ontspannen.

Bereikbaarheid toernooi

Tennisvereniging ALTA is vanzelfsprekend uitstekend bereikbaar vanuit het spelershotel. Vanaf bushalte Kontakt der Kontinenten rijdt een rechtstreekse bus naar Amersfoort. Meer informatie over de bereikbaarheid van het toernooi vindt u bij Contact en route.

Omgeving

Rondom het hotel zijn diverse wandelpaden en recreatieve mogelijkheden zoals jeu-de-boules, volleybal en voetbal. Daarnaast is er een groot evenementenveld voor teambuildingactiviteiten. Thermen Soesterberg ligt letterlijk in de achtertuin en het Nationaal Militair Museum bevindt zich op slechts 10 minuten fietsen.

Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.