Loting door burgemeester Bolsius

Zaterdag 15 juli vindt de loting plaats voor de vierde editie van het Van Mossel Kia Dutch Open. Vanaf 18:00 uur wordt in de Van Mossel Kia VIP-tent op het tennisterrein van ALTA bepaald welke spelers het tijdens de ATP Challenger tegen elkaar opnemen.

Dit jaar wordt de loting gedaan door niemand minder dan de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius. Onder toeziend oog van ATP-gedelegeerde Carl Baldwin loot de burgemeester welke spelers elkaar treffen tijdens de eerste ronde van het toernooi.

Wilt u genieten van toptennis tijdens de enige ATP Challenger op gravel in Nederland? Kom dan naar het Van Mossel Kia Dutch Open in Amersfoort!

Spelers

Bekijk alvast de officiële spelerslijsten op de pagina Spelers op deze website. Meer informatie is beschikbaar op de ATP-website vanaf de start van het toernooi.

Tickets

Koop nu uw tickets via www.vanmosselkiadutchopen.nl/tickets

Op de foto v.l.n.r.: Carl Baldwin (Challenger Supervisor ATP), Tom Nijssen (toernooidirecteur Van Mossel Kia Dutch Open) en Ben van Koningsveld (wethouder Sport gemeente Amersfoort) tijdens de loting in 2022.

TEST Dinsdag 18 juli

Wegens regen zijn de wedstrijden gestaakt.
De wedstrijden worden naar verwachting vanaf 00:00 hervat. 

 

Eventuele wijzigingen in het speelschema kunt u hier bekijken.